Tarieven

 

Kennismaking - 30 minuten (gratis)

Het is natuurlijk belangrijk dat jij je als ouder goed voelt bij degene die jij toelaat bij je kind om het verder te helpen.

Een kennismakingsgesprek kan telefonisch of op locatie.

Samen kijken we of het klikt en of mijn werkwijze bij jullie past. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

 

Intakegesprek - €40

Vooraf stuur ik je een vragenlijst toe. Het is van belang deze vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Samen brengen we de vraagstelling in kaart en kijken we wat ik voor je kind zou kunnen betekenen. Vind je het plezieriger om de lijst samen in te vullen, dan kan dat natuurlijk ook.

De intake zal ongeveer 1,5 uur duren.

 

Coaching - €55

De sessies duren gemiddeld 1 uur. Samen met je kind ga ik aan de slag, met gebruikmaking van verschillende technieken en materialen, afgestemd op de interesses en behoeftes van je kind (sommige kinderen uiten zich gemakkelijker wanneer zij aan het ‘spelen’ zijn, of tonen hun gevoelens door middel van spel, tekeningen, in een rollenspel enz.).

 

Evaluatie/eindgesprek - €55

Na 3 of 4 sessies wil ik graag samen met jou als ouder om de tafel, om te kijken hoe het gaat en wat er nog nodig is. Het aantal sessies is per kind verschillend.

Tijdens het traject zal blijken of er meer of minder sessies nodig zijn. Mocht dit het geval zijn, dan gebeurt dit altijd in overleg. Zo nodig stellen we een vervolgplan op.

 

Voor bezoek aan huis worden reiskosten berekend ad € 0,19 per km.

 

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

 

Na de afspraak ontvang je een factuur. Je wordt verzocht deze binnen 14 dagen te voldoen.

 

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren gewijzigd of geannuleerd te worden. Is dit niet het geval, dan wordt de geplande afspraak in rekening gebracht.

 

Op al mijn diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vind je, net als de Klachtenprocedure en Privacy-verklaring (AVG), onder aan deze pagina.

 

EigenReis kindercoaching is aangesloten bij:

Tarieven

Contact

copyright 2019 EigenReis kindercoaching - Design by Menadigipro

MENU

  •